Ползите от чатбота

Чатботът е софтуерно решение, което дигитализира и автоматизира комуникацията с клиентите в месинджър и на сайта на бизнеса, като допринася множество ползи както за бизнеса и клиентите, така и за персонала: спестява време, средства и ресурси, помага да се оптимизира дейността на персонала, помага в маркетинга и продажбите, предоставя информация и услуги на клиентите 24/7 - безконтактно самообслужване...

Прочети Още

Управление на
чатбота

Изградихме нашата платформа за управление като решение на бизнес проблеми, които изпитахме от първа ръка, докато работехме с много компании и консултирахме стотици.
Платформата има модул за разговорен AI, система за управление на съдържанието в чатбота и статистики за клиентското поведение.
Управлението на съдържанието става лесно, бързо и без технически знания.

Прочети Още
Централизиран AIЛайвчатИнтеграцииФормиСМС нотификацииИмейл нотификации
Централизиран AIЛайвчатИнтеграцииФормиСМС нотификацииИмейл нотификации

Чатбот ПЛЮС

 • Централизиран AI

  Платформата на Umni с централизиран AI помага на бизнесите да събират автоматично въпросите на клиентите и да ги превръщат в специфичен за техния бизнес обучен разговорен модул без специални технически умения. Това е първата крачка в автоматизацията на комуникацията с използването на AI. Всеки въпрос е от значение. Времето на служителите и ресурсите се спестяват.

 • Лайвчат

  Чатбот + разговорен изкуствен интелект + лайв чат е перфектната комбинация за една компания, когато иска да предостави на клиентите успешен инструмент за дигитално самообслужване.
  Цялата комуникация на персонала с клиента в чата се случва през платформата на Umni, като отговарянето става по-бързо и по-лесно поради допълнителната автоматизация в този модул, която не е налична във Фейсбук.

 • Интеграции

  Примери за интеграция на чатбот с различни резервационни системи, CRM и други платформи са записването на час за услуга, резервация на стая, проверка на статус и синхронизирането на информация между чатбота и други системи, които предлагат API. Интеграциите на чатбот с външни софтуери и системи позволява на клиентите да извършват рутинни задачи директно през бота, което ускорява процеса, намалява натоварването на персонала, спестява време на служителите и клиентите, елиминира човешките грешки и като следствие подобрява качеството на обслужването.

 • Форми

  Автоматизирайте рутинните задачи в клиентската поддръжка като добавите форма за заявка или други в чатбота. Формите за заявки, въпросници, абонамент за новини или други подобни събират необходимата информация от клиентите за да се извърши дадена услуга. Това частично автоматизира рутинните задачи и спестява време на персонала. Такива задачи отнемат на персонала средно 6 до 12 минути на клиент.

 • СМС нотификации

  Когато клиентът иска разговор с персонал, включва се лайв чатът или се случва друго действие на клиент, изискващо вниманието на персонала, чатботът може да изпрати нотификация за това на секундата. СМС нотификацията е една от най-популярните, бързи и удобни форми за служебно съобщение, тъй като стига до телефона на мениджъра или служителя за секунди и привлича тяхното внимание. Избери СМС-нотификация за по-бърза реакция на служителите и по-добре обслужени клиенти.

 • Имейл нотификации

  Чатботът може да извести вашия екип по имейл за събрана от него информация, заявка, абонамент или друго действие на клиента, изискващо вниманието и реакция от страна на персонала. Имейл нотификациите позволяват по-добро проследяване на комуникацията бот-персонал-клиент и по-лесно споделяне в екипа на събраната от бота информация. За да ускорите процесите, можете да добавите към имейл нотификацията и СМС.

1594

Unique Topics

24.66

% AI Success Rate

2167712

Messages Sent

239052

Unique Users

Често задавани въпроси за Чатбота

От какво зависи колко е умен един чатбот?

Колко умен е един чатбот зависи от това дали има внедрен изкуствен интелект или не. Също така, ако има изкуствен интелект, колко добре е обучен.

Каква е цената за чатбот?

Цената на чатбот се определя от това колко човека средно на месец се очаква да общуват с бота, на колко езика ще чати, колко и каква информация ще споделя, какви функционалности ще има и дали ще има интеграции. Направи запитване и сподели тези и други детайли за да може екипа на Умни да ти даде по-точен отговор

Какви са стъпките за да имаме чатбот?

Първо трябва да се свържете с екипа на Умни за обсъждане на проекта, след това идва планирането на чатбота, договаряне, стартиране на изработката, внедряване на чатбота и тестване, и накрая - активиране

Какви функционалности имат чатботовете?

Чатботовете могат да извършват различни дейности - от отговаряне на често задавани въпроси до автоматизиране на различни задачи, събиране на информация за клиентите, въпросници и много други. Фукционалностите на всеки конкретен чатбот зависят от това какво му се възлага от бизнеса като работа, къде ще се намира и с кого ще комуникира - с клиенти, с партньори или с персонала

Как се активира чатбот?

Чатботът се активира с въпрос към бизнеса в месинджър, в уиджет на сайта на бизнеса, чрез линк, изпратен в имейл или постнат в социалните мрежи, чрез сканиране на QR-код от визитка или друг печатен материал. Има още много идеи как да се активира и промотира чатбот. Умни ги споделя с всички свои клиенти!

Мога ли да имам чатбот на повече от един език?

Чатботът може да има повече от един език. Езиците, които нашият централизиран AI поддържа, са български, английски...

Къде мога да инсталирам чатбота?

Чатботът може да се внедри в уебсайт, месинджър, мобилна апликация, и други дигитални медии

Колко време отнема изработката на чатбот?

Времето за изработка зависи от това какво трябва да прави чатботът: дали има интеграции, разговорен модул (AI), връзки с други системи, форми/въпросници и други функционалности. Може до отнеме от седмица до месец, или повече. Разговорният модул (AI) е в постоянен процес на развитие след пускането на чатбота.

Има ли ограничения при интеграциите с чатбот?

Има случаи, в които софтуерът позволява комуникация с външни източници, но в много лимитиран спектър или не разпознава български език. Тези ограничения на софтуера ще се отразят и на това какво чатботът може да прави при интеграция с него

Първа ЧАТБОТ Агенция УМНИ
Експертите в чатбот решенията в България

Пиши ни
+359 895 190022